Yritys | Peittauspalvelut | Pakkauspalvelut | Tilaus | Yhteystiedot | Tiedotteet

Monipuolista pakkauspalvelua

Tarjoamme vankkaa pakkausosaamista yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluumme kuuluvat meri-, maantie- ja lentorahtipakkauspalvelut sekä lastaus- ja kuljetuspalvelut. Palvelumme käsittää pienten tuotepakkauksien pakkaamisen aina 40 tonnin painoisten kappaleiden pakkaamiseen saakka. Tuotteinamme ovat lavat, häkit ja laatikot puusta sekä vanerista. Pakkaamme tuotteita myös asiakkaan luona.

Pakkauksen tärkein tehtävä on suojata tuotetta mahdollisimman hyvin. Siksi pyrimme aina siihen, että pakkaukset antaisivat mahdollisimman hyvän suojan säältä ja ulkopuolisilta iskuilta. Pakkauksemme ovat myös koon ja painon suhteen optimoituja ja ne ovat tarvittaessa helposti purettavissa.

Lastauspalvelumme suorittaa lastauksia mm. rekkoihin ja merikontteihin. Kuljetuspalvelumme palvelee kappaletavaratyyppisten tuotteiden kuljetuksessa. Kertakuljetuskapasiteettimme on 5,2 t , 80 m3 ja alustan koko 8m x 2,4m. Turun Satama, useat kuljetusyritykset sekä tavarajunaterminaali sijaitsevat 2 km:n säteellä toimipaikastamme.

Yleiset-/ vakioehtomme: Suoritamme kaikki toimeksiannot Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten mukaan. Toimeksiannot suoritetaan PSYM 2000- ehtojen mukaisesti, lukuun ottamatta 6 §:n 2 momentissa ja 20 §:n B-kohdassa tarkoitettua aikalupausta sekä 27 §:n C.3- kohdassa mainittua vakuuttamisvelvoitetta. Toimeksiannot käsittää kaikki pakkaus-, kuljetus-, lastaus-, huolinta- ja peittauspalvelut sekä niihin liittyvät tai erikseen valmistetut lavat, laatikot ja häkit. Lisäksi peittaus-/hapotuspalveluiden osalta emme ota vastuuta mahdollisesti tuotteeseen jääneen hapon tai epäonnistuneen/puutteellisen peittauksen/hapotuksen aiheuttamista vahingoista/kustannuksista! Tuotteeseen jää peittauksen jälkeen edelleen näkyviin hitsauksen lämpövaikutuksesta johtuvia ruskistumia hitsaussaumojen lähettyville sekä hitsauksesta tai muusta johtuvia muita mustumia, tummempia täpliä, ym, nämä kohdat saattavat olla alttiita korroosiolle! Peittauksen jälkeenkin tuotteeseen saattaa tulla korroosiota!

made by TAIDEA